logga

 

 

Hej och välkommen till Calm Mind salong. Jag som driver denna heter Christine, och är auktoriserad hudterapeut, diplomerad spaterapeut samt certifierad Cidesco.
Min utbildning har skett på Gilda skolan i Malmö och avslutades i september 2007.

Dermalogicas fokus är hudhälsa och samarbetspartnern är den professionella hudterapeuten. Jag är återförsäljare av Dermalogica sedan 2007 och har nyligen genomgått Dermalogicas Internationella Expertprogram för hudterapeuter. Programmet omfattar 21 kurser och jag har gjort både teoretiska och praktiska slutprov i tre olika kompetensnivåer: Dermalogica - Certifierad, Dermalogica - Specialist och slutligen Dermalogica - Expert.
Varmt välkommen till mig för expertråd när det gäller din hud och Dermalogicas produkter samt behandlingar!

- Christine Wahlström, Calm Mind salong/Arlöv  December 2013-

Jag arbetar alltså med Dermalogicas produkter som befinner sig i en ledarposition vad gäller kvalitet och prestanda. Endast de finaste ingredienser används, och samtliga produkter är icke komodogena, det vill säga de framkallar inte pormaskar.
De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande alkohol.
Dermalogicas produkter är utvecklade med ett strikt miljötänkande och vi ser till att alla ingredienser är ekologiskt framtagna och packade i återvinningsbara förpackningar.

Jag har även Cskincare till försäljning som är en multifunktionell hudvårdsserie som kan användas av alla, barn som vuxen, den innehåller bara milda och välkända ingredienser, de flesta från naturen.

Vi värnar om djur och är emot djurförsök.

För att du ska få rätt produkter som passar just dig är det viktigt att du får professionell vägledning.
Jag utför Face Mapping vilket är en unik hudanalys som innebär att ansiktet delas in i 14 olika zoner. Huden kartläggs noggrant och därefter skräddarsys behandlings- och produktrekommendationer efter just dina unika behov.

Hälsningar Christine

 

Calm Mind salong Dalbyvägen 3 232 34 ARLÖV Tel 076 108 91 48 E-mail: info@calm-mind.se
line
Webmakare Stroker © 2010